Scan2Go

Címke bérnyomtatás

Nyomtatott címkére van szüksége termékre, tárgyi eszközre vagy tárhely jelölésre? Bérnyomtatás keretében vállaljuk bármilyen méretű és alapanyagú címke elkészítését.

Milyen típusú címkéket készítünk?

A címkék anyaga lehet thermo, papír, textil, műanyag vagy fémgőzölt. Általában fekete színű nyomat készül, de igény esetén egyéb szín is rendelkezésre áll. Az alapanyagul szolgáló címkékre nyomdatechnikával akár színes grafika is készíthető a gyártás során, melyre ezt követően nyomtatható kép, szöveg, vonalkód.

Kiknek és milyen célokra ajánljuk címkéinket?

Mivel nyomtatunk?

A címkenyomtatás minden esetben hőnyomtatóval történik. A legolcsóbb megoldás hőérzékeny címkére nyomtatni, melyen 1-1,5 évig marad rajta a nyomat. A nyomtatás lehetséges időtálló alapanyagra is, például tárhely-jelölésre állványra vagy tárgyi eszközökre. Ezek időjárásálló, vízálló, UV tűrő tulajdonságaiknak köszönhetően hosszú évekig olvashatóak maradnak.

Milyen darabszámban nyomtatunk?

A nyomtatásnak nincs mennyiségi korlátja. Standard címkék esetén a legkisebb mennyiség akár 1 db. is lehet, azonban gépbeállítási költséget ez esetben felszámítunk.

A nyomtatás menete:

Először egyeztetjük a címke méretét, alapanyagát, a nyomtatni kívánt mennyiséget, melyre ajánlatot adunk. Az ajánlat elfogadása esetén megtervezzük a címke képet, mely tartalmazhat grafikát, szöveget, kódot, vonalkódot, vagy akár RFID kódolást. Az adatok lehetnek nem változó, statikus adatok, de a nyomtatás történhet adatbázisból, vagy sorszámozással is.

Az elkészített címkéket általában tekercses formában adjuk át az előre egyeztetett kiszerelésben.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.