Scan2Go

WIFI felmérés, telepítés

Első lépések:

Az ajánlat adását lehetőség szerint személyes felmérés előzi meg, és az ügyfél által megküldött alaprajz, mely tartalmazza a polcrendszer elhelyezkedését, az egyéb gépek vagy fix tárgyak pozícióját. Az alaprajzon bejelöljük a WIFI által lefedendő területet, és meghatározzuk az elérési pontok mennyiségét. A rajzon szerepelnie kell a szervernek és a meglévő nyomvonalaknak (kábeltálcák, csatornák helyei). Ebből meghatározzuk a végpontok számát és a kábelezés anyagát (réz vagy optika), valamint az egyéb hálózati elemek mennyiségét, az esetleges nyomvonal kiépítés hosszát és ajánlatot adunk a kivitelezésre.

Milyen eszközöket használunk?

Leggyakrabban Ubiquity, de igény szerint Cisco eszközöket is alkalmazunk.

Mitől lesz jó egy kiépített rendszer?

Maga a wifi hálózat határozza meg a rendszer működőképességét. Fontos, hogy ne legyen alul tervezve, és a megbízható, jó minőségű eszközöket alkalmazzunk. A beépítésre kerülő hardverek minősége mellett a megfelelő konfiguráció is rendkívül fontos, így cégünk garanciát vállal a WIFI hálózat megfelelő működésére is.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.