Scan2Go

Szerviz

Az általunk képviselt gyártók termékeinek szervizelése igénybe vehető telephelyünkön, munkanapokon 8:30 és 16:30 között, de kiszálló szervizünk a meghibásodás helyszínén is elvégezheti a javítást. Egyaránt vállaljuk rövid határidővel a garanciális vagy garancia időn túli meghibásodások javítását. A javításokhoz széleskörű alkatrész készlet áll rendelkezésre raktárunkban.

A szerviz menete:

A hibás készüléket munkalapon átvesszük, melyben rögzítjük a hibajelenséget, a kontaktszemély elérhetőségét, illetve az eszközhöz beérkezett kiegészítőket (például töltő, akkumulátor stb.).

Először meghatározzuk az eszköz garanciális státuszát, mely alapján történik a javítás további ügyintézése. Nem garanciális hiba esetén bevizsgálási díj ellenében meghatározzuk a szükséges javításokat melyre ajánlatot adunk. Megrendelés esetén a bevizsgálási díj jóváírásra kerül a javítás költségéből. Garanciális hiba esetén a terméktől függően a gyártói javítás ügyintézését végezzük, de a Zebra nyomtatók esetében a legmagasabb, „Print and repair specialist” minősítésünknek köszönhetően a javítást szervizünkben tudjuk elvégezni.

A javításra, illetve a beépített alkatrészekre 90 nap garanciát vállalunk. Helyszíni javítás esetén kiszállási díj kerül felszámításra.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.