Scan2Go

Rólunk

Csapatunk a vonalkódtechnikában, valamint raktár-informatikai hardverekben és automatikus azonosításban, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Célunk, hogy a logisztikai és azonosítástechnikai megoldások piacán gyors és pontos kiszolgálás mellett, kiemelkedő termékekkel és szolgáltatásokkal, hatékonyan üzemelő rendszereket adjunk át partnereink részére.
Cégünk első sorban azonosítástechnikai (vonalkód, RFID) eszközök és rendszerek telepítésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. Egyedi igényeknek megfelelő szoftver fejlesztéssel adunk komplett megoldásokat Ügyfeleink részére.
Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk rádiófrekvenciás mobil terminálok telepítésében és üzemeltetésében, melyhez a szükséges vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését és konfigurálását is biztosítani tudjuk.

Tevékenységünk kiterjed az egyszerűbb megoldásokat és hardvereket igénylő kereskedelmi területre alkalmas berendezésektől, az ipari-logisztikai feladatok ellátására szolgáló, robosztus felépítésű hardverekből összeállított komplex rendszerekig, legyen az komissiózó alkar terminál, targonca terminál vagy szállító pályára telepített automata olvasó rendszer.
Az általunk beüzemelt rendszerekhez magas szintű, nagy biztonságot nyújtó szolgáltatásokat biztosítunk, így folyamatos kellékanyag ellátásban, valamint a gyors szervizelésben segítünk Ügyfeleinknek.

FŐ CÉLUNK

Az azonosítás-technika területén olyan komplex megoldásokkal segítsük partnereinket, amelyek kiszámítható és hatékony működést biztosítanak akár gyártói, logisztikai vagy kereskedelmi területen.

 

STRATÉGIÁNK

Nem csak eszköz szállítása, hanem a legmegfelelőbb megoldást nyújtani a legkorszerűbb eszközökkel a felmérés – koncepció alkotás - tervezés – megvalósítás folyamatokat betartva.

 

SZAKMAI TAPASZTALAT

20 éve a szakmában, kiemelkedő felhasználói elégedettséggel , innovatív megoldásokkal , mindig az ügyfél érdekében.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.