Scan2Go

A Datalogic újdonságai

A Datalogic több újdonságot is piacra dobott az elmúlt fél évben, többek közt a népszerű PowerScan legújab modelljét, a PBT9501-AR vezeték nélküli, és 9531-AR vezetékes változatát.

A Datalogic újdonságai

A PowerScan PBT95X1 Auto Range (AR) kézi ipari olvasó area imaging technológiával rendelkezik, amely kiterjesztett olvasási tartománnyal képes 1D/2D vonalkódokat olvasni. Erőteljes autofókusz rendszere lehetővé teszi az olvasó számára, hogy rövid fókuszálással 15 cm távolságtól több mint 20 m távolságig olvasson, ezzel elősegítve a felhasználónak a közeli, vagy akár egy állvány tetején szereplő kódok könnyű elérését. A gyors 3 másodperces akkumulátor csere, együtt az egy- vagy többrészes akkumulátortöltővel lehetővé teszi a folyamatos működést anélkül, hogy a munka félbeszakadna. IP65-ös ipari védettségével képes -20°C és +50°C közt üzemelni, valamint akár 2m-es magasságból is leejthetjük betonra, és az eszköz nem sérül. 3GL (3 Green Lights) technológiájának, és hangos beeper-ének köszönhetően bármilyen környezetben egyértelmű visszajelzést kaphatunk az olvasás sikerességéről.

Nem csak a kézi, de a helyhez kötött olvasók közt is találhatunk újdonságokat. Ilyen többek közt az AV500-as ipari olvasó, mely nagy felbontású 5 MP-es érzékelőjével, 32 fps-el, dinamikus vagy állítható fókuszával, valamint több objektívével új optikai normát hozott létre a felügyelet nélkül használható adatgyűjtési megoldások terén. Mindezek mellett olyan tulajdonságokat tud magáénak, mint a Green Spot technológia, PackTrack képesség, Gigabyte Ethernet és SyncNet gyorscsatlakozás. 1D, 2D és postai kódok olvasása, valamint az IP65-ös ipari védettség.

 

Talán az egyik legkülönlegesebb újdonságuk a Datalogic DataVS2 Vision sensor kamera. A DataVS2 egy teljesen beágyazott eszköz: az optika, a LED-es megvilágító és az elektronika egy rendkívül kompakt házban található. Az érzékelőt PC-n keresztül konfigurálják Ethernet segítségével. A konfigurációs szoftver a termékhez tartozik, és úgy lett kifejlesztve, hogy lépésről lépésre vezesse végig az ügyfelet a konfigurációs folyamaton. A DataVS2 négyféle változatban érhető el, a telepített vezérlőeszközök szerint: Objektumfelismerés (OBJ), Speciális objektumfelismerés (AOR), Azonosítás (ID) és Professzionális (PRO). Számos különféle vezérlési tipológia áll rendelkezésre: fényerő, kontraszt, helyzet, szélesség, számlálás, mintázat illesztés, kontúr illesztés, 360°-os mintázat illesztés, vonalkód és adatmátrix olvasó, OCV, 360°-os kontúr illesztés és számláló, 360°-os hibakereső.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.