Scan2Go

Újdonságok a Honeywellnél

Honeywell Granit XP olvasók valamint CT40 XP és CT60 XP adatgyűjtők.

Újdonságok a Honeywellnél

Honeywell Granit XP olvasók:

A Granit XP modelleket úgy tervezték, hogy akár 3 méterről a betonra való esést is kibírjanak, tehát ha leejtenénk az eszközt egy targoncáról vagy a rakodó dokkról, akkor sem kell kivonnunk a munkából. Az egy méteres esés teszttel pedig kiszűrték a mindennapos ütések és leejtések okozta károk lehetőségét is, valamint akár 7000-szer is leejthetjük az olvasót. Mindennek köszönhetően az Granit XP hosszútávon használható nagy igénybevételű környezetben is. Visszajelzésekkor a szkennerüveget szokták az olvasók gyengepontjaként jellemezni. Éppen ezért a Granit XP szkennereit egy kicsi, mély süllyesztésű, karc- és ütésálló porvédő üveggel tervezték, hogy elkerüljék a leggyakoribb meghibásodások okát. Ezeknek köszönhetően az eszköz IP67-es védelme megmarad akármilyen kemény igénybevétel mellett. A vonalkódok gyorsabbá és pontosabbá teszik az adatbevitelt, maximalizálva a műveletek hatékonyságát. A sérült és alacsony minőségű vonalkódok azonban a műveletet lassúvá és fájdalmassá tehetik. A rossz címkék általában a raktárban és az ipari környezetben fordulnak elő, az alacsony minőségű nyomtatás vagy a kezelés során bekövetkező sérülések miatt. A Granit XP biztosítja, hogy az egyébként kihívást jelentő címkék ne jelentsenek szűk keresztmetszetet a folyamat során.

A vezetékes Granit XP 1990iXR és a vezeték nélküli Granit XP 1991iXR modellek rendkívüli teljesítményű szkennelést tesznek lehetővé a normál (SR) és a bővített hatótávolságú (ER/XR) műveletekhez. Olyan alkalmazásokhoz készültek, ahol nagysebességű szkennelésre van szükség a termelékenység maximalizálása érdekében, és ahol a tartósság létszempont.

Honeywell CT40 XP és CT60 XP:

A Honeywell Mobility Edge platformjára építve a CT40 XP és CT60 XP megerősített biztonsággal, és meghosszabbított életciklussal bír. A Honeywell legújabb FlexRange képalkotójával a vonalkódokat rögzíthetjük néhány centiméterről, vagy akár 10 méterről is. Vékony és könnyű súlyú kialakítása ellenére órákon át aktívan használható, valamint az akkumulátor cserélhető az operációs rendszer leállítása nélkül is.

A CT40 XP egy 8 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, melynek köszönhetően kiváló minőségben folytathatunk videóhívásokat. Az elhagyott informatikai eszközök nemcsak működési leállást okozhatnak, hanem komoly biztonsági kockázatokhoz is vezethethetnek. A „Device Finder” megoldással a CT40 XP könnyen megtalálható, ha eltűnik, még akkor is, ha az akkumulátor lemerülne.

A CT60 XP bővített termék életciklust kínál az Android 5 generációjáig előre menőleg. Ez egy, az Android Enterprise Recommended (AER) által jóváhagyott, a Google által vezetett kezdeményezés, amely segíti a vállalkozásokat kiválasztani, telepíteni és kezelni a vállalati igényeiknek leginkább megfelelő Android eszközöket és szolgáltatásokat. A CT60 XP hordozható adatgyűjtő olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek révén a dolgozók egész nap összeköttetésben állhatnak. Az iparágban vezető fejlett hálózati kapcsolat megkönnyíti a nagyméretű fájlátvitelt, a video streaming-et és a gyors távoli hozzáférést az üzleti alkalmazásokhoz, elegendő akkumulátor-energiával a teljes műszak teljesítéséhez. Az élénk, 118 mm-es (4,7 hüvelykes) Corning Gorilla Glass 5 érintőképernyő, maximális fényereje 500 nit, beltéren és szabadban is könnyen olvasható, valamint ujjal, kesztyűvel vagy érintőceruzával is használható.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.