Scan2Go

Urovo Tech.: Új feltörekvő cég az adatgyűjtők piacán

Az Urovo Technology Co., Ltd.-t 2006 januárjában alapították, és azóta minden évben az átlagos növekedési ütemük 50% körül mozgott. Belépő szintű ipari, illetve kereskedelmi, valamint egészségügyi adatgyűjtőikkel egyre nagyobb népszerűségre és iparági piaci részesedésre tettek szert. Olyan elégedett ügyfeleket tudhatnak magukénak, mint a Starbucks, vagy a FedEx. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évtől termékeik általunk Magyarországon is elérhetővé váltak, ugyanis az Urovo minket választott kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazójául.

Urovo Tech.: Új feltörekvő cég az adatgyűjtők piacán

20 gombos billentyűzetével, nyolcmagos processzorával, és 4500 mAh-es akkumulátorával az Urovo DT40 rendkívül felhasználóbarát eszköz. Beépített vonalkódolvasója könnyedén megbirkózik bármely 1D és 2D kóddal. 4”-os magas felbontású kijelzője a szabadban is jól olvashatóságot biztosít. 3 szkennelő gombja könnyű és kényelmes használatot biztosít a nehezen elérhető kódok esetén is. A DT40 masszív felépítésének köszönhetően ellenáll a munkakörnyezet mechanikai és környezeti hatásainak. A 802.11r milliszekundum gyorsaságú roaming technológiája könnyű váltást biztosít a hozzáférési pontok közt, ezzel elkerülve, hogy az eszköz offline módra váltson. Az eszköz kiegészíthető pisztoly markolattal, és töltő dokkolóval.

Legkiemeltebb termékük az Urovo DT50-es vékony keretes mobil adatgyűjtő. 5,7”-os ultra szenzitív kijelzője kiváló működést biztosít akár napfényben, vagy kesztyűvel, illetve nedves kézzel történő használat esetén is. Nyolcmagos processzora egyidőben növeli a teljesítményt, és csökkenti az energiafelhasználást, így az eszköz kifejezetten alkalmas nagy igénybevételű alkalmazásokhoz és hosszú felhasználási időhöz. Mindössze 30 perc alatt képes üresből 50%-ra tölteni. IP67-es védelmének köszönhetően ellenáll az ütéseknek, eséseknek akár 1,5 méterről is. Beépített 1D és 2D olvasója gyors és egyszerű szkennelést biztosít akár ipari, akár kereskedelmi felhasználás során. Egészségügyi változata az Urovo DT50H az általános felhasználásra szánt DT50-hez képest infravörös testhőmérő modullal lett ellátva. Antimikrobiális anyagból készült háza gátolja a mikroorganizmusok szaporodását. Felülete ellenáll a fertőtlenítőszereknek és az alkoholnak is.

 

Az Urovo U2-es hordozható okos adatgyűjtő karon rögzíthető, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindkét keze szabad maradjon a munkafolyamat végzése során. Az ujjra rögzíthető jobb vagy balkezes opcionálisan rendelhető R7-es vonalkódolvasó kombinálásával a felhasználó azonnali visszajelzést kap, ha más terméket választ az elvárt helyett. A 3.7V 2850 mAh akkumulátorok az U2 adatgyűjtőben egy teljes műszakot kibírnak - még intenzív hálózati (Wi-Fi, Bluetooth) adatforgalom mellett is! A 4,0"-os nagy felbontású (480x800 pixel) kijelző az élvonalbeli LCD technológiának köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használható, miközben lényegesen kevesebb energiát fogyaszt konkurens társaihoz képest.

Az Urovo V5100 adatgyűjtő terminálban az Android 7.0 és az 1.5 GHz-es négymagos processzor segíti a jobb működést és a kedvezőbb energiafelhasználást. Ellenáll az ütéseknek, 1,5m-es eséseknek, a pornak, és folyadékoknak. Opcionális UHF RFID olvasója 6-8m-es olvasási távolságot biztosít, a pisztoly markolat kiegészítő pedig lehetővé teszi a kényelmesebb alkalmazást a hosszú munkaórás használat alatt.

Érdemes lesz követni ennek a feltörekvő cégnek a munkáját. Mi már izgatottan várjuk, hogy legközelebb milyen újdonsággal lepnek meg majd bennünket.

Scan2Go - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra, Datalogic, Urovo és Honeywell kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.